Felhívás feltörekvő formatervezők számára

ip law blog, formatervező felhívás, formatervező
Az IP Law blog hagyományt kíván teremteni azzal, hogy feltörekvő formatervezők számára olyan ingyenes megnyilvánulási alkalmat biztosít, amelynek keretében megmutathatják magukat és műveiket a nagyközönség számára.

Jelentkezni az info@iplaw.hu email címre küldött maximum egy A/4 oldal (szokásos Times New Roman, 12-es betűméret, szimpla sorköz) terjedelmű bemutatkozással lehetséges, amely kitér a jelentkező szakmai életútjára, megmutatni kívánt munkáira, illetve esetleges szakmai elismeréseire. A jelentkezéshez kérjük csatolni a jelentkező munkáiról készült fotókat, videókat (utóbbi esetben link is elegendő). A jelentkezés benyújtását a bemutatkozó anyag nyilvánosságra hozatalához való hozzájárulásként tekintjük. A bemutatkozás tartalmát tekintve egyéb korlátot nem kívánunk állítani.

A jelentkezések benyújtásának határideje: 2012. július 20.

A jelentkezési határidő lejárta után a bemutatkozó anyagokat – a jelentkezők számától függően – a tervek szerint heti rendszerességgel fogjuk publikálni a blogon. A publikálás a jelentkezések leadásának sorrendjében fog történni.

Fenntartjuk magunknak a jogot ugyanakkor arra, hogy egy adott anyagot ne jelentessünk meg, illetve a publikálást szükségképpen nyelvi ellenőrzés fogja megelőzni, vagyis a blog szerzője a publikáláshoz szükséges formai és tartalmi szerkesztésnek alá fogja vetni a jelentkezéseket.

Várjuk az értékes bemutatkozó anyagokat.

Print Friendly
Share and Enjoy

    Hozzászólások:

    A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>