Ars blogetica

Mindenekelőtt szeretném megköszönni, hogy ellátogatott az IP Law blog oldalára. Az IP Law blog fő célja, hogy a szellemitulajdon-védelem különböző oltalmi formáival (azon belül főleg a védjegyekkel) kapcsolatos aktuális hazai és külföldi híreket röviden és tömören ossza meg az érdeklődőkkel. A blog bejegyzései különös hangsúlyt fektetnek a szellemitulajdon-védelemmel kapcsolatos legfrissebb és legjelentősebb európai bírósági határozatok bemutatására és elemzésére. Ezen kívül a blogon folyamatosan bővülő tartalmú védjegyjogi esetjogi gyűjtemény is található.

A blog megtalálható a Facebook, a Twitter, a Google+ és a Pinterest közösségi oldalakon, mely oldalakon olyan hírek, információk és infografikák is közzétételre kerülnek, amelyek nem kaptak külön blogbejegyzést.

A blog szerzője és szerkesztője  Mező Barnabás ügyvéd, aki 2010-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán és jelenleg az Oppenheim Ügyvédi Iroda szellemitulajdon-védelmi csoportjának munkatársa.

A blogon megjelenő bejegyzések, összefoglalók, leírások és publikációk a szerző magánvéleményét tükrözik és nem minősülnek jogi tanácsadásnak.