Felhasználási feltételek

1. Az iplaw.hu oldal használata

A www.iplaw.hu címen elérhető honlapot Mező Barnabás üzemelteti. Az oldal felhasználójának minősül a weblap látogatója. A weboldal használatával az oldal felhasználója az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználási feltételeket külön figyelmeztetés nélkül módosítsa. A felhasználási feltételek aktuális verziójáról történő meggyőződés az oldal felhasználójának kötelezettsége.

Az oldalon található információk kizárólag a publikáció időpontjában tekinthetők naprakésznek, jogszabályváltozás vagy a bírói gyakorlat változása miatt elképzelhető, hogy a blogon található infomációk elavulnak. Amennyiben kérdése merül fel az információk helyességével kapcsolatban, kérem az elérhetőség menüpont alatt vegye fel kapcsolatot a honlap üzemeltetőjével.

Tilos az oldal működését akadályozó, illetve azt megváltoztató bármely, az üzemeltetőn kívüli beavatkozás.

Amennyiben a felhasználási feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése vagy észrevétele van, az elérhetőség menüpont alatt kérhet felvilágosítást a honlap üzemeltetőjétől

2. Az oldalon található szellemi alkotásokkal kapcsolatos tudnivalók

A weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az üzemeltető szellemi terméke. Az üzemeltető szellemi alkotásait jogszerűen felhasználni kizárólag a szerző előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.

3. Felelősségkorlátozás

A weboldal tartalma semmilyen esetben nem minősül jogi tanácsadásnak, azt az üzemeltető csupán tájékoztató jelleggel helyezi el. A blogon található információk nem helyettesítik a jogi tanácsadást, ezért amennyiben konkrét jogi kérdése van, konzultáljon a blog szerkesztőjével. Mivel az IP Law blogon az információ nyújtására ingyenesen, tájékoztató jelleggel kerül sor, a blogon található információk felhasználásából eredő kárért a felelősség az irányadó jogszabályok által megengedett legtágabb mértékben kizárt vagy ha ez nem lehetséges, akkor korlátozott.

Az oldal üzemeletetője minden tőle telhetőt megtesz az oldal megfelelő működésének biztosítása érdekében. Az esetleges hibákkal (adatbázissérülés, illetéktelen használat, az oldal elérhetetlensége stb.) kapcsolatban az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal.

A weboldalon található esetleges külső hivatkozások (az iplaw.hu-tól eltérő címtartományra mutató linkek) követésével letöltött tartalom nem áll az üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az üzemeltető törli vagy módosítja.

Utolsó módosítás: 2020. augusztus 1.