Felhívás feltörekvő formatervezők részére

Az IP Law blog immár harmadik éve lehetőséget biztosít feltörekvő formatervezők számára, hogy megmutathassák magukat és műveiket a nagyközönség számára.

Az IP Law blog a a korábbi évelhez hasonlóan idén is várja a fiatal, feltörekvő formatervezők jelentkezését, a jelentkezés bárki számára nyitva áll, semmilyen végzettséghez nem kötött.

Jelentkezni az info@iplaw.hu email címre küldött maximum egy A/4 oldal (szokásos Times New Roman, 12-es betűméret, szimpla sorköz) terjedelmű bemutatkozással lehetséges, amely kitér többek között a jelentkező szakmai életútjára, megmutatni kívánt munkáira (pl. Behance, Kickstarter), illetve esetleges szakmai elismeréseire. A jelentkezéshez kérjük csatolni a jelentkező munkáiról készült fotókat, videókat (utóbbi esetben link is elegendő, ha interneten elérhetők a munkák). A jelentkezés benyújtását a bemutatkozó anyag nyilvánosságra hozatalához való hozzájárulásként tekintjük. A bemutatkozás tartalmát tekintve egyéb korlátot nem kívánunk állítani.

A jelentkezések benyújtásának határideje: 2014. július 31.

A jelentkezési határidő lejárta után a bemutatkozó anyagokat – a jelentkezők számától függően – a tervek szerint heti rendszerességgel fogjuk publikálni a blogon. A publikálás a jelentkezések leadásának sorrendjében történik.

Fenntartjuk magunknak a jogot ugyanakkor arra, hogy egy adott anyagot ne jelentessünk meg, valamint a publikálást szükségképpen nyelvi ellenőrzés fogja megelőzni, vagyis a blog szerzője a publikáláshoz szükséges formai és tartalmi szerkesztésnek alá fogja vetni a jelentkezéseket.

Várjuk az értékes bemutatkozó anyagokat.

 

A blog szerkesztője Mező Barnabás ügyvéd, aki jelenleg az Oppenheim Ügyvédi Iroda szellemitulajdon-védelmi csoportjának tagja.