Felhívás feltörekvő formatervezők számára

Az IP Law blog tavaly közzétett egy felhívást, melynek keretében az IP Law blog feltörekvő formatervezők számára olyan ingyenes megnyilvánulási alkalmat biztosított, amelynek keretében megmutathatták magukat és műveiket a nagyközönség számára.

Az IP Law blog a tavalyihoz hasonlóan idén is várja a fiatal formatervezők jelentkezését, a jelentkezés bárki számára nyitva áll, semmilyen végzettséghez nem kötött.

Jelentkezni az info@iplaw.hu email címre küldött maximum egy A/4 oldal (szokásos Times New Roman, 12-es betűméret, szimpla sorköz) terjedelmű bemutatkozással lehetséges, amely kitér többek között a jelentkező szakmai életútjára, megmutatni kívánt munkáira, illetve esetleges szakmai elismeréseire. A jelentkezéshez kérjük csatolni a jelentkező munkáiról készült fotókat, videókat (utóbbi esetben link is elegendő, ha interneten elérhetők a munkák). A jelentkezés benyújtását a bemutatkozó anyag nyilvánosságra hozatalához való hozzájárulásként tekintjük. A bemutatkozás tartalmát tekintve egyéb korlátot nem kívánunk állítani.

A jelentkezések benyújtásának határideje: 2013. július 10. 2013. július 15.

A jelentkezési határidő lejárta után a bemutatkozó anyagokat – a jelentkezők számától függően – a tervek szerint heti rendszerességgel fogjuk publikálni a blogon. A publikálás a jelentkezések leadásának sorrendjében történik.

Fenntartjuk magunknak a jogot ugyanakkor arra, hogy egy adott anyagot ne jelentessünk meg, valamint a publikálást szükségképpen nyelvi ellenőrzés fogja megelőzni, vagyis a blog szerzője a publikáláshoz szükséges formai és tartalmi szerkesztésnek alá fogja vetni a jelentkezéseket.

Várjuk az értékes bemutatkozó anyagokat.

A blog szerkesztője Mező Barnabás ügyvéd, aki jelenleg az Oppenheim Ügyvédi Iroda szellemitulajdon-védelmi csoportjának tagja.